Teräketju Husqvarna C85 X-Cut 3/8

Teräketju Husqvarna C85 X-Cut 3/8" 1,5mm 72vl.

30,95 €
sis. 24 % ALV
Husqvarna X-Cut teräketju 20" laippaan.
Saatavilla varastossa

Husqvarna X-Cut teräketju on ensimmäinen teräketju, jonka Husqvarna on kehittänyt, suunnitellut ja valmistanut itse alusta asti. Laadukkaan suunnittelun ja valmistuksen johdosta ketju pysyy terävänä pidempään sekä on kestävämpi. X-Cut on esivenytetty, joten se ei veny ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Leikkaavan hampaan ulompi profiili on hieman pyöreä, joten se kestää terävämpänä epäpuhtaita puita sahaessa. X-Cut ketjun teroitus on myös vaivatonta ja helppoa. Ketjut teroitetaan 5,5 mm:n viilalla.

Poikkeuksellinen sahauskulma

Leikkuuosan kulma vaikuttaa tehokkuuteen ratkaisevasti. X-Cut on hiottu optimaaliseen kulmaan, joka takaa pitkäkestoisen tehon ja vähäisen huoltotarpeen.

Lämpötilan hallinta

Husqvarna on kehittänyt aivan uudenlaisen karkaisumenetelmän, joka parantaa teräksen kestävyyttä. Menetelmässä käytetyt optimaaliset lämpö- ja viilennyskäsittelyt aikaansaavat teräketjua vahvistavan molekyylirakenteen.

Kromia ja terästä

Teräs- ja kromikerrosten mikrorakenne on tarkoin määritelty molekyylitasolla. Tämä takaa suuren leikkuutehon ja pitkäkestoisen terävyyden.

Erinomainen voitelu

Erinomainen voitelu on varmistettu lenkeissä olevilla pienillä nuolenmuotoisilla kanavilla, joita pitkin öljy siirtyy teräketjuun sahauksen aikana.

Leikkaa tehokkaasti

X-Cut-teräketju leikkaa nopeammin kuin siihen verrattavissa olevat ketjut, mikä parantaa tehokkuutta ja tuloksia. Teräketju toimii tasaisesti, joten käyttäjän voimankäyttötarve pienenee.

Ei veny

X-Cut-teräketju on esivenytetty, joten säätötarve on vähäisempi ja käyttöaika ennen uudelleenkiristystä pidempi, mikä pienentää löystyneen ketjun aiheuttamaa vaurioitumisvaaraa.

Pysyy terävänä

Niin terien muoto, käytetyt materiaalit kuin valmistusprosessitkin on hiottu huippuunsa, mikä takaa X-Cut-teräketjun erinomaisen ja kestävän terävyyden.

Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 5816266-72