Kantojyrsinten terät ja terätarvikkeet

Tuomme itse maahan kantojyrsinten teriä ja terätarvikkeita. Valikoimistamme löytyy yhteensopivat kantojyrsimen terät, terätaskut ja terätaskujen pultit muun muassa Vermeer yellow jacket teräjärjestelmään, sekä Rayco teräjärjestelmään. Lisäksi uusimpana mallina löytyy ns. Green teeth kantojyrsimen terät, jotka sopivat esim. FSI ja Avant kantojyrsimiin. Valikoimaa pyritään lisäämään jatkuvasti kysynnän mukaan. Jos siis tarvitsemaasi tuotetta ei ole meillä valikoimissa, laita viestiä tai soita ja pyrimme ottamaan tuotteen valikoimaan.

Edustamme suomessa englantilaista Multi-tip Ltd:tä, Joka valmistaa kantojyrsimien terätarvikkeita. Multi-tip Upgrade teräkiekot ovat konekohtaisesti suunniteltuja kokonaisuuksia, erinomaisia jyrsintäteholtaan ja kustannustehokkaita. Multi-tip teräjärjestelmällä parannat kantojyrsimesi tehokkuutta lyhentämällä kantokohtaista jyrsintäaikaa ja siitä johtuen myös polttoaineen kokonaiskulutusta ja jyrsimen käyttötunteja.

Terien vaihtamisen ja ylläpidon helppous on ollut yhtenä kehitystyön ja suunnitelun päätavoitteista. Multi-tip on onnistunut tässä erinomaisesti ja terien huolto on sekä helppoa että nopeaa.

Teräkustannukset ovat yleensä huomattavasti pienemmät kuin koneen alkuperäisellä teräjärjestelmällä, koska terien määrä teräkiekossa on vähäisempi ja terät ovat pitkäikäisiä. Jotkin terämalleista on helposti teroitettavissa käyttäjän toimesta.

Multi-tip järjestelmän yksi hieno ominaisuus on se, että voit helposti käyttää useita erilaisia teriä samalla teräkiekolla. Käytettävän terän voit valita omien mieltymysten, jyrsinkoneen tai alueen maaperän mukaan.

 

Mikäli valikoimissamme ei ole juuri sinun koneeseen sopivaa teräkiekkoa, eikä Multi-tip sellaista vielä valmista, voimme tilata tehtaalta oikeanlaisen teräkiekon mittojen mukaan. Ole siis meihin suoraan yhteydessä, mikäli haluat ostaa mittatilaus teräkiekon. Mittatilaus kiekon hinta on yleensä sama tai lähes sama, kuin vastaavan kokoisten valmiiden kiekkojen.

35 tuotetta
  • Sivu 1 / 1